Parteneriatul SATO și Xerafy aduce un management rentabil al inventarului RFID pe piețele globale

Furnizor internațional de soluții de identificare automată și etichetare de nouă generație, SATO a încheiat un parteneriat cu Xerafy pentru a aduce etichete pioniere de identificare a radiofrecvenței metalice (RFID) pe piețele globale auto, de producție și de asistență medicală prin gama sa de imprimante compatibile RFID.

Etichetele RFID Xerafy Metal Skin, care asigură trasabilitatea în timp real și vizibilitatea gestionării activelor, sunt ușor de imprimat de pe o imprimantă compatibilă cu RFID SATO – precum seria CT4-LX și CLNX Plus – și flexibile datorită capacității lor de a fi utilizate atât pe metal, cât și pe metal. În plus, etichetele RFID RAIN UHF sunt ultra-subțiri datorită designului lor unic și pot fi citite până la cinci metri pe metal și până la patru metri pe metal.

„Seria noastră Metal Skin oferă clienților din industria de producție, auto și asistență medicală o modalitate rentabilă de a urmări stocul în și din operațiuni”, spune Michel Gillmann, director de produse și marketing la Xerafy. „Deoarece etichetele funcționează cu frecvențe globale RAIN RFID, acestea oferă cea mai bună potrivire pentru lanțurile internaționale de aprovizionare, deoarece funcționează cu o gamă largă de aplicații – de la active IT la autentificarea produselor și consumabile medicale.”

Produsul inovator a fost deja utilizat cu succes de Sichuan Airlines, cea mai mare companie aeriană din vestul Chinei, pentru a reduce timpul de inventar al celor 60.000 de piese de întreținere, reparații și operare cu 80%. Numărul zilnic de inventariere, care obișnuia să ducă doi angajați până la opt ore, poate fi finalizat acum în doar trei ore, în timp ce numărul inventarelor fixe durează două săptămâni, în loc de 80 de zile.

„Sistemul nostru RFID a făcut posibil ca Sichuan să nu identifice doar locația exactă a pieselor și consumabilelor lipsă, dar a eliminat complet introducerea manuală de date asociată cu procesul de inventariere, reducând erorile umane”, adaugă Gillmann.

Ca partener SATO de peste 5 ani, Xerafy a lucrat îndeaproape cu expertul în auto-ID și etichetare pentru a permite proiecte RFID industriale pe scară largă pe site-urile clienților. Seria Metal Skin este acum cea mai recentă gamă de etichete RFID care pot fi utilizate cu imprimantele industriale SATO. Disponibil în patru dimensiuni diferite pentru a încorpora tipărirea, codurile de bare și grafica lizibilă de om, flexibilitatea produsului îl face ideal pentru urmărirea pieselor mici și a dispozitivelor medicale.

Laurent Lassuss, directorul general al SATO Europe, spune: „A fost o plăcere să colaborăm cu Xerafy pentru a permite noua sa serie de etichete RFID pe gama noastră de imprimante inteligente SATO. Natura anticipativă a companiei și creativitatea incredibilă se potrivesc perfect pentru SATO. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei la viitoarele proiecte de mari dimensiuni ale clienților. ”

Cu un deceniu de inovație în etichetele, sistemele și soluțiile RFID industriale, Xerafy redefinește așteptările pieței pentru performanțe durabile și fiabile. Cu sediul central în Singapore, compania își desfășoară operațiunile din birouri din SUA, Marea Britanie și China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *