Rhenus va prezenta soluția totală a lanțului de aprovizionare la ChemUK 2021

Specialistul în logistică Rhenus urmează să își prezinte expertiza în lanțul de aprovizionare la expoziția ChemUK din acest an. Evenimentul de două zile se desfășoară între 15 și 16 septembrie la NEC, Birmingham Marea Britanie.

După 18 luni fără precedent la nivel global, Rhenus va scoate în evidență modul în care divizia sa dedicată produselor chimice a ajutat companiile să navigheze în Brexit și în pandemia COVID-19 prin abordarea sa inovatoare în sprijinul lanțului de aprovizionare. Aceasta include oferta sa totală de lanț de aprovizionare, care oferă transport de la capăt la punct, depozitare și vămuire – cu eficiența operațională și a costurilor de a păstra totul în interior cu un expert în lanțul de aprovizionare.

În 2020, echipa vamală dedicată a Rhenus UK a lucrat îndeaproape cu clienții pentru a sprijini introducerea vamală pentru mărfurile din și din Marea Britanie. În mod crucial, această echipă continuă să se asigure că clienții chimici sunt actualizați cu cele mai noi tendințe și legislație pentru transportul de produse chimice și produse periculoase.

Pe standul G2, Rhenus va împărtăși, de asemenea, detalii despre sistemul său extins de management al calității pentru transportul și depozitarea produselor agrochimice, care îndeplinește obiectivele legale, de sănătate și siguranță și durabilitate.

Gary Dodsworth, șeful transportului rutier la Rhenus UK, a comentat: „Suntem mândri de oferta noastră de piață pentru industria chimică, care include o echipă dedicată de specialiști din sector. Pandemia COVID-19 și Brexit au prezentat sectorului unele provocări foarte unice și am reacționat rapid cu oferta noastră de afaceri pentru a ne asigura că clienții noștri își pot menține operațiunile în mișcare. Experiența noastră extinsă și rețeaua globală de transport au fost un beneficiu imens pentru a ajuta clienții să-și scurteze lanțurile de aprovizionare pentru a minimiza riscul. Acest lucru, împreună cu echipa noastră vamală internă, ameliorează durerea de cap a noilor reglementări de frontieră și a documentelor suplimentare.

„În urma provocărilor și imprevizibilității din ultimele 18 luni, este mai important ca oricând să menținem parteneriate strânse cu clienții noștri – deci este fantastic că ChemUK 2021 merge înainte. Suntem încântați să putem oferi expertiza noastră logistică în persoană unei game largi de companii din industria chimică. ”

Rhenus oferă facilități de transport paneuropene și facilități de ultimă generație în Bradford, Cannock, Maldon și Manchester, toate fiind certificate SQAS (Security & Quality Assessment Systems).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *