Zebra Technologies introduce primul său computer mobil cu Wi-Fi 6

Zebra Technologies Corporation a introdus noul său computer mobil TC52ax cu suport pentru Wi-Fi 6. TC52ax are, de asemenea, Workstation Connect, o nouă soluție software care permite utilizatorilor să transforme dispozitivele mobile Zebra în stații de lucru mobile.

Soluția poate contribui la îmbunătățirea eficienței lucrătorilor, simplificarea infrastructurii și îmbunătățirea rentabilității investițiilor în mediile de vânzare cu amănuntul, producție și depozite.

Zebra Technologies comentează că TC52ax este ideal pentru verificarea prețurilor și căutarea articolelor, inventarierea și numărul de cicluri, spargerea liniei, comercializarea și cumpărarea online din magazin (BOPIS) și cumpărarea online, ridicarea la cerere (BOPAC). Cu Wi-Fi 6 pe TC52ax, producătorii pot crește lățimea de bandă și capacitatea, permițând viteze de transfer mai mari și timp de răspuns mai rapid, chiar și atunci când mai multe dispozitive sunt utilizate în aceeași rețea.

TC52ax de la Zebra oferă opțiuni avansate de scanare a gamei folosind IntelliFocus pentru a ajuta lucrătorii să capteze raftul superior îndepărtat și codurile de bare de aproape pentru a crește productivitatea. În plus, TC52ax este primul computer mobil pentru întreprinderi bazat pe Android ™ 11, cu dispozitiv de urmărire a dispozitivelor. Această tehnologie de semnalizare permite companiilor să urmărească și să găsească un dispozitiv care nu este deplasat chiar și atunci când este oprit sau bateria este descărcată.

TC52ax este primul computer mobil Zebra care oferă compatibilitate cu Zebra Workstation Connect. Zebra Workstation Connect transformă computerele și tabletele mobile Zebra în stații de lucru cu comandă mobilă, la cerere, permițând utilizatorilor să ruleze aplicații pe un ecran mare direct de pe dispozitivele lor mobile și să se conecteze fără probleme la monitoare externe, scanere portabile, imprimante și tastaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *