Dând glas întreținerii și inspecției

Producție și logistică IT a vorbit cu Phil Jarrett, directorul comercial al Dakota Integrated Solutions și cu Paul Whittingham, directorul operațional al Truckfile, despre parteneriatul companiilor și despre ce tehnologie de întreținere și inspecție vocală oferă tehnicienilor din sectorul transportului de marfă.

De la înființarea companiei în 2006, Truckfile s-a angajat să mute întreținerea și inspecția (M&I) a vehiculelor de transport de marfă departe de utilizarea listelor de sarcini pe hârtie și către metodologii IT mai eficiente.

Prima mișcare a Truckfile în această direcție a fost utilizarea PDA-urilor și stațiilor de andocare. „Am văzut un decalaj pe piață pentru utilizarea PDA-urilor, deoarece hârtia era încă modul dominant pentru M&I la acea vreme”, explică Paul Whittingham, directorul operațional al companiei. „Am trecut ulterior la utilizarea tabletelor PC. Cu toate acestea, am devenit din ce în ce mai conștienți de eficiența oferită de tehnologia direcționată prin voce pentru sarcinile de preluare și completare în spațiul de depozitare / DC și am realizat cât de eficient ar putea fi dacă ar fi aplicat M&I. ”

Phil Jarrett, director comercial, Dakota Integrated Solutions.

Această realizare a dus la faptul că Truckfile a dezvoltat o iterație vocală a soluției sale M&I dovedite pentru sectorul transportului de marfă, care a avut prima ieșire oficială la evenimentul ITT Hub din acest an, desfășurat la Centrul Internațional de Expoziții Farnborough. Această mișcare a urmat în urma parteneriatului recent anunțat dintre Truckfile și Dakota Integrated Solutions.

Phil Jarrett, director comercial al Dakota, explică contextul din spatele parteneriatului. „Totul a apărut după ce Truckfile s-a apropiat de Honeywell pentru a găsi un furnizor de soluții de tehnologie vocală. Datorită relației existente a Dakota cu Honeywell ca furnizor de soluții totale de platină pentru soluții vocale, a devenit rapid evident că Dakota se potrivește bine cerințelor Truckfile. Ulterior s-au făcut introduceri și, pe măsură ce ne-am cunoscut mai bine ca companii, ne-am dat seama în curând că nu suntem doar ideali ca parteneri prin angajamentul nostru de voce, ci am împărtășit și multe asemănări în ceea ce privește cultura companiei; de exemplu, în modul în care abordăm utilizatorii potențiali ai ofertelor noastre de soluții și modul în care deservim și avem grijă de clienții existenți. ”

În ceea ce privește experiența și cunoștințele combinate ale Truckfile și Dakota și ceea ce punctele forte ale companiilor pot aduce în sectorul transportului de marfă, Whittingham consideră că este în mare măsură posibilitatea de a oferi o soluție de M&I care să ofere o eficiență mai mare, mai multă acuratețe și mai puține erori pentru utilizatorilor, cu toate economiile ulterioare de timp și costuri.

Jarrett reflectă faptul că soluțiile Truckfile au fost de mulți ani platforma „mergi la” pentru M&I în sectorul transportului de marfă. „Acum, odată cu trecerea la voce, oferta Truckfile a devenit și mai convingătoare”, spune el. „Și împreună cu punctele forte dovedite de Dakota în domeniul captării datelor și al vocii, ambele companii sunt acum capabile să colaboreze într-un mod prin care să le oferim utilizatorilor cele mai bune din ambele lumi. Deci, Truckfile are o amprentă și o soluție foarte puternică, bine stabilită, care este acum compatibilă cu vocea și este complet susținută de Dakota. ”

Whittingham adaugă că ambele companii au o perspectivă similară din perspectiva afacerii și a modului în care comunică și servesc clienții. „Ambele companii sunt foarte orientate către client”, spune el. „Ascultăm și primim feedback-ul clienților cu privire la practicile de lucru și funcționalitatea sistemelor noastre, iar acest lucru la rândul nostru ne ajută să dezvoltăm și să dezvoltăm soluțiile noastre oferind în continuare.”

Whittingham subliniază, de asemenea, că Truckfile a asistat la creșterea substanțială a bazei sale de clienți în ultimul an și jumătate, în mare parte datorită faptului că mai multe companii s-au interesat de acest tip de tehnologie ca urmare a COVID-19. „Pandemia a adus oamenii mai aproape de tehnologie, în special de voce. Oamenii sunt obișnuiți să folosească tablet PC-uri și toată lumea are un telefon inteligent, așa că trecerea la voce este următorul pas natural în evoluția tehnologică a multor companii. ”

Paul Whittingham, director operațiuni, Truckfile.

Mărturii puternice suplimentare pentru platforma Truckfile pot fi găsite prin acreditarea sistemului de către DVSA pentru schema de recunoaștere câștigată, unde conformitatea și acuratețea sunt esențiale. În ceea ce privește unele dintre beneficiile vocii asupra altor metodologii, Whittingham explică faptul că în cazul în care hârtia este utilizată pentru M&I, utilizatorii pot pierde documente pe hârtie și cu un PDA sau tablet PC utilizatorii pot greși informațiile cheie. „Cu toate acestea, dacă utilizați un sistem activat prin voce, există foarte puține greșeli pe care utilizatorii le pot face, deoarece urmează un proces de la început până la sfârșit, respectând instrucțiunile date printr-o cască. Tehnicienii M&I nu pot finaliza o lucrare pregătită pentru semnarea QC până când nu au fost finalizate toate sarcinile, permițând aceeași funcționalitate Truckfile pe care ar furniza-o un dispozitiv tabletă sau un PC. Toate răspunsurile sunt solicitate, astfel încât tehnicienii completează pur și simplu o sarcină solicitată după alta. Acest lucru nu numai că oferă niveluri de precizie de 99,99%, dar reduce și timpul necesar unui job de M&I cu un minim estimat de 25%. Această economie de timp ar putea fi gândită în sensul că tehnicienii de M&I vor putea efectua o inspecție suplimentară pe zi. ”

Whittingham subliniază, de asemenea, că, datorită faptului că M&I vocală este un proces fără mâini și fără ochi, există și aspecte ale sănătății și siguranței și protecției utilității în utilizarea tehnologiei. „Cu un dispozitiv tabletă, un tehnician ar putea să-l pună pe un camion în timpul procedurii de M&I și să uite de el. Apoi, camionul se stinge cu dispozitivul încă la bord și se pierde pentru totdeauna. Cu un sistem vocal, aveți setul cu cască și un dispozitiv la centură, astfel încât este mult mai puțin probabil să pierdeți ceva. Un sistem vocal poate fi, de asemenea, mult mai sigur în acest sens, deoarece sistemul este fără mâini și ochi liberi, tehnicienii sunt mult mai puțin susceptibili să se rănească din cauza unei vătămări cauzate de un accident de cădere sau de un pericol de cădere. ”

Whittingham subliniază că persoanele care au vizitat standul Truckfile la ITT Hub au fost imediat frapate de numeroasele beneficii pe care le-a oferit noua versiune vocală a sistemului M&I al companiei. „Au fost cu siguranță impresionați de cât de rapid și eficient a fost sistemul. Și această forță este consolidată de faptul că Truckfile este în activitate de 15 ani și Dakota de 20 de ani și că ambele companii au o relație puternică cu Honeywell, un brand stabilit la nivel mondial. Aceasta este cu siguranță o combinație atractivă pentru multe companii de pe piața transportului de marfă. Într-adevăr, Dakota este un furnizor de soluții totale de platină pentru Honeywell, iar Truckfile a devenit recent un furnizor de sistem gazdă Honeywell pentru voce. ”

Truckfile are în prezent peste 200.000 de vehicule sau active în sistemul său și aproximativ 29.000 de utilizatori pe piața transportului de marfă. Unul dintre primii clienți majori ai Truckfile a fost Mercedes Benz, sistemul Truckfile fiind lansat în toate atelierele de vehicule comerciale Mercedes din Marea Britanie. Mercedes se află acum în desfășurare pilot pentru utilizarea iterației vocale a soluției M&I Truckfile.

El conchide: „Suntem convinși că tehnologia direcționată prin voce este calea de urmat, atât în ​​sectorul transportului de marfă, cât și în multe altele, și atât Truckfile, cât și Dakota sunt dornici să se asigure că clienții existenți și potențiali câștigă avantajul maxim din tehnologia unei companii. și perspectivă operațională. ”

Linkuri video

Phil Jarrett și Paul Whittingham explică soluția lor de întreținere și inspecție cu direcție vocală – video de la Dakota IS – Captare de date în timp real, asistență medicală, lanț de aprovizionare, tipărire, urmărire, mobilitate și soluții de asistență.

Videoclipuri de întreținere și inspecție vocale de la Marshalls Mercedes Dealership, Andover LQ – video de la Dakota IS – Captare de date în timp real, asistență medicală, lanț de aprovizionare, tipărire, urmărire, mobilitate și soluții de asistență.

Vocollect Voice: Inspecții auto – video de la Dakota IS – Captare de date în timp real, asistență medicală, lanț de aprovizionare, tipărire, urmărire, mobilitate și soluții de asistență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *