Gama PALLITE PIX se extinde pentru a susține industria modei și a frumuseții cu PIX SLOTS

PALLITE își extinde gama PIX pentru a include PIX SLOTS pentru a satisface cerințele companiilor care păstrează produse mici și ușoare, cum ar fi industria modei și a frumuseții.

PALLITE și-a lansat gama PIX acum mai bine de doi ani. O alternativă la coșurile de corecție și cutii ondulate, precum și la rafturile metalice, PALLITE PIX este conceput pentru a consolida suprafețele pentru a crea mai mult spațiu într-un depozit, oferind în cele din urmă operatorilor un randament mai mare de densitate SKU pe metru pătrat. Diferența cu PIX este că depășește nemulțumirile cu care vă confruntați atunci când alegeți oricare dintre celelalte soluții de pe piață și oferă o soluție flexibilă, rapidă și ușor de personalizat. Mai mult, PIX și PIX SLOTS sunt fabricate din peste 85% materiale reciclate și sunt 100% reciclabile.

PIX este rapid și ușor de construit fără a fi nevoie de instrumente. Un client a demonstrat recent cât de repede, când avea o echipă de doi oameni, a construit mai mult de 9.000 de pick-faces în doar cinci ore, transformându-și complet operațiunile și afacerea într-o singură zi. Le-a fost ușor și rentabil să specifice unități personalizate și să beneficieze de termenele scurte de livrare oferite de PALLITE, ceea ce înseamnă că nu au fost obligați să se mulțumească cu o soluție care nu se potrivea perfect spațiului lor sau să își modifice infrastructura existentă pentru a se potrivi standardului unități de mărime. Mai mult, acum pot să flexeze unitățile în jurul gamei lor de produse în continuă schimbare, îndepărtând separatoarele și stocând până la 200 kg pe raft.

PIX SLOTS este o versiune mai ușoară, cu costuri reduse, a gamei originale PIX și se concentrează pe consolidarea fețelor pentru articole ușoare și mici, cum ar fi cele din industria modei și a frumuseții. De la lansarea soft din Marea Britanie în martie, PIX SLOTS a vândut deja peste 135.000 de lire sterline de unități doar în Marea Britanie, cu încă 30.000 de lire sterline aterizate ca parte a expansiunii internaționale continue a PALLITE.

„PIX se află acum în peste 300 de depozite din Marea Britanie – dar știm că, cu peste 8.000 de depozite doar în Marea Britanie, este o picătură în ocean în ceea ce privește PIX care își atinge potențialul maxim”, a declarat David Rose, director de inovație la PALLITE.

„Frumusețea PIX este că maximizează utilizarea spațiului într-un depozit datorită dimensiunilor sale personalizate și a fețelor flexibile – dar am știut întotdeauna că nu va fi o„ mărime potrivită tuturor ”pentru mult timp.

„De aceea am lansat PIX SLOTS – este evoluția naturală a gamei și mai sunt multe inovații, așa că urmăriți acest spațiu. Am ascultat mereu și ne-am mutat odată cu piața și, odată cu schimbările aduse de pandemie, nu a fost niciodată mai important să facem acest lucru. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *