Dedola oferă servicii de expediere a mărfurilor în și în afara Europei

Dedola Global Logistics oferă o poartă către Europa cu servicii de expediere rapide, fiabile, de la ușă la ușă. Oferim soluții personalizate pentru încărcături complete de containere (FCL) și mai puțin decât încărcături de containere (LCL). Păstorim fiecare transport care ne-a fost încredințat de la origine la destinație în timp util, fie pe ocean, aerian, feroviar sau camion – sau toate cele de mai sus. Ne putem ocupa de import, export, vămuire, paletizare, distribuție, ambalare și depozitare.

Suntem o soluție de expediție de înaltă atingere, adoptând o abordare consultativă cu mănuși albe pentru a ne asigura că transportul de mărfuri în și din Europa este un proces fără probleme.

Rețea europeană de neegalat

Parteneriatul cu Dedola vă oferă acces la o rețea robustă și stabilită de resurse și conexiuni în întreaga Europă. Aceasta include zone provocatoare precum Scandinavia de Nord și Europa de Est. Lucrăm cu partenerii noștri europeni de peste 20 de ani. Vă puteți aștepta la același nivel de fiabilitate și expertiză pe care îl experimentați folosind DGL pentru a importa bunuri în SUA din alte părți ale lumii. Cu acoperirea noastră largă, vă vom transporta transportul către orice destinație de pe continent. În plus, vă puteți aștepta la aceleași, cele mai bune din clasă, 24/7, servicii pentru clienți și cele mai bune timpi de răspuns din industrie de la reprezentantul dvs. de cont complet dedicat.

Avem o vastă experiență în manipularea importurilor și exporturilor în următoarele țări:

  • Austria
  • Republica Cehă
  • Demark
  • Ungaria
  • Polonia
  • Slovacia
  • Suedia

Întrucât Germania este principalul centru de transport maritim al Europei, oferim servicii de depozitare și servicii de distribuție LCL sau FCL. Acest lucru vă permite să amânați sau să evitați plata taxelor sau impozitelor în Germania, păstrând în același timp opțiunea de stocare a bunurilor pe termen lung.

Putem executa strategii personalizate pentru lanțul de aprovizionare la nivel european, analizând fluxul dvs. de marfă și serviciile noastre de intermediere vamală. Ne vom ocupa de documentele de import / export necesare și vom supraveghea vămuirea pentru o experiență de livrare lină.

Rețeaua noastră din întreaga Europă ne permite să deservim toate marile porturi și aeroporturi de pe continent pentru trafic spre est și spre vest.

Putem găzdui proiecte în afara gabaritului (OOG) și breakbulk. Deci, indiferent dacă expediați mărfuri foarte fragile sau echipamente voluminoase, grele, vă putem oferi asistență completă de la capăt la cap.

Contactați-ne pentru o consultație gratuită

De-a lungul anilor, DGL a deservit peste 100 de industrii, 20.000 de clienți și a transportat peste 1 milion de încărcături complete de containere.

Misiunea DGL este de a vă optimiza lanțul de aprovizionare. Oferim servicii pentru clienți de vârf din industrie și vă oferim acces la expertize logistice de neegalat, astfel încât să vă puteți concentra pe obținerea unui succes mai mare.

Meritați un furnizor de logistică orientat spre client și de încredere. Treceți la DGL și descoperiți diferența Dedola

Pentru o consultație gratuită pentru a discuta nevoile dvs. de expediere, sunați astăzi la 888-922-7628.

Mărturii – Adăugăm mărturii video. Luați câteva minute pentru a vedea ce spun clienții noștri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *