Iată cât de ușor este să schimbați expeditorii

Logistica internațională și expedierea mărfurilor pot fi dificile, necesitând o planificare complexă și supuse multor legi și reglementări internaționale. Aveți nevoie de un furnizor de logistică cu experiență care să comunice cu dvs., pentru a vă ajuta să navigați și pe care vă puteți baza pentru a vă transporta bunurile în siguranță și eficient.

Este posibil să citiți acest blog deoarece nevoile dvs. nu sunt satisfăcute de furnizorul dvs. actual și căutați o opțiune mai bună. Este posibil să vă îngrijoreze și faptul că schimbarea furnizorilor va fi dificilă, chiar dureroasă – dar este mai ușor decât credeți.

Dedola Global Logistics (DGL) furnizează servicii de logistică în întreaga lume de peste 44 de ani. Abordarea noastră proactivă în ceea ce privește logistica și expedierea mărfurilor este un motiv primordial pentru longevitate și succes. Rămânem la vârful tehnologiei și rămânem la curent reglementările de import / exportși vă va oferi cele mai bune servicii și îndrumări din clasă.

Indiferent dacă este vorba de încărcarea completă a containerului sau de încărcare mai mică decât cea a containerului, avem cea mai mare grijă pentru a ne asigura că bunurile dvs. sunt livrate. Păstorim fiecare transport care ne-a fost încredințat de la originea lor la destinație în tact și la timp.

Comutați acum – este ușor ca 1-2-3

Avem toate procesele în vigoare pentru o tranziție continuă la servicii superioare. Iată ce faci, pas cu pas – și nu sunt atât de mulți pași!

Pasul 1 – Contactați unul dintre directorii de cont ai DGL pentru a discuta despre nevoile dvs. Dacă putem ajuta atunci …

Pasul 2 – Vă vom oferi o ofertă de preț și, dacă amândoi suntem mulțumiți de condiții, atunci …

Pasul 3 – Vă trimitem o scrisoare de instrucțiune a expeditorului (SLI), pe care o veți trimite nouă și furnizorilor dvs. care nominalizează rețeaua DGL. Vom contacta furnizorii dvs. pentru a coordona o tranziție lină.

Asta e.

Procesul de îmbarcare implică unele acte pentru vamă și o întâlnire SOP pentru a stabili și a regla fin cerințele de rutare și hârtie. După care tot personalul cheie va fi informat despre nevoile și așteptările specifice ale companiei și furnizorilor dvs.

Ce primești când lucrezi cu DGL?

  • Toate serviciile logistice de la paletizare și consolidare la origine și transport prin toate modurile prin depuneri ISF, vămuire și distribuție.
  • Un reprezentant de cont dedicat, susținut de o echipă de asistență, care oferă comunicare 24/7.
  • Acces la executanții de nivel C pentru a realiza strategii și a vă consulta atunci când este necesar.
  • Tablouri de bord de urmărire, urmărire și analiză de ultimă generație, bazate pe web, care vă oferă vizibilitate completă a expedierii și creează o eficiență mai mare, astfel încât afacerea dvs. să poată scala fără fricțiunea obișnuită. Toate etapele, documentele și documentele negociabile sunt la doar un clic distanță.
  • Serviciu cu mănuși albe de ultimul kilometru care vă asigură că transportul dvs. este transportat în siguranță de toate modurile la destinație.

Treceți la Dedola Global Logistics

De-a lungul anilor, DGL a deservit peste 100 de industrii, 20.000 de clienți și a transportat peste 1 milion de încărcături complete de containere.

Misiunea DGL este de a vă optimiza lanțul de aprovizionare. Oferim servicii pentru clienți de vârf din industrie și vă oferim acces la expertize logistice de neegalat, astfel încât să vă puteți concentra pe obținerea unui succes mai mare.

Meritați un furnizor de logistică orientat spre client și de încredere. Treceți la DGL și descoperiți diferența Dedola

Pentru o consultație gratuită pentru a discuta despre nevoile dvs. de expediere, apelați (562) 594-8988 astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *