Importanța de a avea în ordine documentele de import

Importul de mărfuri este un domeniu în continuă schimbare, mai ales că tehnologia se îmbunătățește și cerințele vamale se schimbă. Producătorii și comercianții cu amănuntul trebuie să rămână la curent cu modificările de terminologie și politici.

Angajarea unui expeditor de mărfuri pentru a vă ajuta cu importurile poate reduce durerile de cap și vă permite să vă concentrați asupra misiunii dvs. de bază.

Procesul de vămuire

În unele cazuri, agențiile guvernamentale americane necesită o notificare prealabilă a importurilor sosite, în special pentru animale vii sau produse supuse cotelor de import. Procedurile de notificare prealabilă variază în funcție de diferitele tipuri de importuri, astfel încât importatorii trebuie să fie atenți să facă toate lucrările de pregătire înainte de sosirea mărfurilor în țară.

Pentru toate mărfurile importate trebuie prezentată o înregistrare vamală formală. Aceste înregistrări pot fi depuse până la cinci zile înainte ca nava să ajungă în port. În acest caz, oficialii vamali verifică de obicei intrarea înainte de sosire. Și astfel majoritatea livrărilor importate sunt pre-compensate. Cu toate acestea, Vama SUA poate alege să inspecteze o expediere. În astfel de cazuri, ei vor comanda unul dintre o varietate de examene, cum ar fi raze X sau alte scanări. În unele cazuri va fi necesar un examen fizic complet.

Importatorii trebuie să se asigure că toate documentele sunt complete, corecte și că au informații de contact corecte, astfel încât vama SUA să poată urmări orice întrebări.

Complexitatea documentelor

Complexitatea documentelor variază foarte mult în funcție de industrie. De exemplu, importurile agricole necesită un set mai detaliat de documente care detaliază calitatea produselor. Importatorii acestor mărfuri trebuie să completeze certificate de inspecție terță parte, certificate de origine și alte formulare în termenele prescrise.

Agențiile individuale, cum ar fi Food and Drug Administration sau Fish and Wildlife Service, necesită uneori licențe de import, autorizații sau alte documente. Un exemplu cheie este hârtia pentru importurile de lemn și hârtie, deoarece Legea Lacey interzice produsele din lemn provenite ilegal. Diferitele formulare ale agențiilor sunt uneori trimise electronic, dar expeditorii trebuie să știe și când sunt necesare copii.

Indiferent de industrie, transportatorii trebuie să aibă la dispoziție documentație completă pentru a furniza autorităților vamale care dovedesc că au custodia legală a mărfurilor. Orice problemă cu conosamentele, contractele și permisiunile legale ar putea provoca, de asemenea, probleme.

Evitarea Legat de vamă Întârzieri

Întârzierile vamale pot duce la taxe uriașe de depozitare și depozitare. Și, deși nu toate problemele pot fi evitate, ele pot fi reduse la minimum, ținându-vă toate rațele la rând.

De exemplu, mărfurile care fac obiectul unor cote de import trebuie urmărite cu atenție. Dacă cotele sunt depășite, expedierea dvs. va fi întârziată. În plus, întârzierile pot fi cauzate de un cod tarifar incorect pe hârtie. Există în jur de 20.000 de coduri unice care se schimbă periodic pe baza noilor reglementări.

Alegerea codului tarifar potrivit pentru mărfurile dvs. este surprinzător de dificilă, deci cea mai bună opțiune este să permiteți unui expert să le examineze pentru eventuale probleme. Dedola Global Logistics vă poate oferi o revizuire a codului tarifar pentru livrările dvs. Nu toți expeditorii de mărfuri oferă acest nivel de servicii și expertiză.

În cel mai rău caz, bunurile importate cu conținut care nu poate fi verificat sau care depășesc cotele de import pot fi distruse. Deși acest lucru este rar, cel mai bun mod de a preveni în totalitate este de a partenera cu un expeditor de încredere care are cunoștințe aprofundate despre reglementările vamale și tarifele.

Realizarea locului de muncă cu excelență

La Dedola Global Logistics, treaba noastră nu este doar să vă transportăm bunurile la destinație. Vă învățăm nevoile și optimizăm experiența de livrare pentru dvs. Rămânem la curent cu cele mai recente evoluții în tehnologie și politici comerciale, astfel încât să vă putem sfătui despre cele mai bune modalități de reducere a costurilor și a timpilor de expediere.

Abordarea noastră cu mănuși albe și serviciile excelente pentru clienți ne fac să ne remarcăm printre alte companii de expediere. Aceasta este Diferența Dedola. Contactați-ne astăzi la 888-922-7628 pentru o consultație gratuită și pentru a solicita o ofertă.

Resursă populară: Blog – Știați despre serviciul Express de la Shanghai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *